tisdag 31 maj 2011

Sommarfest




Nu är vi på sommarfest med Edvins klass. Vi har gått tipspromenad och barnen har spelat fotboll. Nu är det dragkamp och brännboll på G. Fikat har vi också gjort :-) här är det varmt och skönt 28 grader, nice!


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 30 maj 2011

Kortveckan är inledd

Söta blommor i gräsmattan :-)

Så skönt att vi har en kort arbetsvecka :-) Veckorna som är kvar fram till skolavslutningen är korta allihop. Idag har det varit en MÅNDAG på jobbet, barnen har varit lite stirriga och o fokuserade, så är det ibland. I morgon tar vi nya tag :-)

Efter jobbet hämtade jag upp grabbarna på skolan. Sedan var det hem o käka lite och åka till Vilgots fotbollsträning. Efter fotbollsträningen var det dags för handbollsträning för de andra två. Vi åker på handbollsturnering i helgen som kommer så nu finslipar vi lite. Full fart som vanligt alltså.

Kram!

söndag 29 maj 2011

Morsdag




I morse fick jag present av mina fina pojkar. Ett jättefint armband. Nu är vi hos mamma och firar henne lite. Annars har jag hunnit måla lite i Edvins rum. Det börjar bli färdigt, skönt! I kväll ska jag åka med Edvin till hästen och Melker har fotbollsmatch.
Kram

lördag 28 maj 2011

Lördag

Min lilla fotbollskille.

Idag har det hänt lite av varje. På förmiddagen var jag med Vilgot och hans lag på fotbollssammandrag. Killarna var superduktiga och kämpade. Sedan hann jag vara hemma några timmar. Då hann jag städa lite och baka en rabarberkaka. Sedan var det dags för judoträning. Jag klarade mig utan skador :-) idag, det gick jättebra.

Nu ska vi kolla på finalen i champions league. Tipsen härifrån pekar på Barca vinst, men jag tror att Man U kan överraska.

Kram!

fredag 27 maj 2011

Fredag

Fredag igen då :-) idag slutade jag redan vid elva för att följa med Melkers klass på lägerskola. Vi åkte från skolan vid tolv. När vi kom ner bytte alla om till badkläder! Och hoppade i vattnet. Vi föräldrar tittade på :-) nu i kväll kom Fredrik och Edvin ner och löste av mig. Edvin ska vara Dj på discot. Vilgot och jag är hemma och myser.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 26 maj 2011

Ont :-(


Jag har så ont i min nacke :-( Jag vet inte om jag sträckte nackmusklerna i söndags när jag tränade. Då kändes det inte något speciellt men det har blivit värre under veckan. Som det är nu får jag äta värktabletter på jobbet, skitjobbigt. Hoppas att det blir bättre med liniment och massage, annars vet jag inte vad jag ska göra. Någon som har tips?

Här hemma är jag alldeles ensam. Melker är på fotbollsträning och de andra är och handlar. I morgon ska Melkers klass åka på lägerskola. Jag ska följa med eftersom jag är klassförälder, det ska bli roligt. Hoppas nacken känns bättre bara. Vi åker runt lunch så jag hinner jobba halva dagen iaf. Det låg ett paket i brevlådan idag, från La Redoute. Jag har bla beställt en klänning till skolavslutningen :-)

Kram!

onsdag 25 maj 2011

Onsdag


Jag är seeeg, känner mig trött och orkeslös. Vet inte riktigt varför. Idag har jag jobbat och sedan varit på fotbollsträning med Vilgot. Han är så duktig :-) Edvin är iväg och tränar med sin fina häst, han är också duktig :-)

I veckorna händer det inte så mycket här med renoveringen. Vi hinner helt enkelt inte med det, det är väl nåt man får lära sig att leva med. Man kan inte hinna allt. Jag har väldigt svårt för detta, vill hinna med allt hela tiden. Blir sur och tråkig om jag känner att jag inte hinner med. Just nu är jag sur och tråkig.....

måndag 23 maj 2011

Måndag

Fin blomma.

Idag kan jag konstatera att judo är väldigt bra träning för kroppen. Jag har träningsvärk i de flesta muskler tror jag ;-) På förmiddagen idag var jag på dataprogramsutbildning, ganska kul faktiskt. Sedan blev det tillbaka till skolan och en lektion.

Efter jobbet var det full fart till Melkers utvecklingssamtal. Vi har en son som är väldigt duktig i skolan *stolt*, han hade bara några få fel på de nationella proven i svenska och matematik. Nu i kväll har det varit fotbollsträning för Vilgot, matchtröjor och overaller beställdes (grabbarna längtar efter sina kläder). Problemet nu är bara att många grabbar vill ha samma nummer, 7, 9, 10 och 11 är populära. Vi får helt enkelt lotta ut numren.

Kram!

söndag 22 maj 2011

Konfirmation och blåslagen ;-)


Idag har min fina systerdotter Victoria konfirmerat sig. Det var i Linköpings domkyrka så det var maffigt. Allt gick bra även om man fick lite träsmak i baken där i kyrkan ;-) Efteråt var det smörgåstårta hemma hos syster.

Lite blåmärken på underarmen.

På eftermiddagen spelade Melker match, de vann med 4-1 , alltid roligt att vinna. Jag begav mig ned till judolokalen vid 15.30. Det är så här att jag har gått med på att vara med på en judouppvisning tillsammans med min kompis Leif. Men då måste man ju träna lite också, ha ha. Vi tränade från 15.30-ca 18.00, nu har jag ont överallt och blåmärken lite här och där. Det är 6 stycken kast vi ska träna in som är lite "spektakulära", jätteroligt men det krävs träning....

Kram!

lördag 21 maj 2011

Lite har vi hunnit idag!

Pelargon och Lobelia

Morötter, sallad och ärtor är planterade och så några smultronplantor.

Man håller på hela dagen med allt möjligt och ändå så tycker man att man inte hinner någonting. Undrar varför det är så? När jag tänker efter så har vi hunnit lite iaf :-) Vi åkte till plantskolan på förmiddagen och köpte blommor, frön, jord och en paradisbuske. Sedan passade vi på att fika i Motala hamn och besöka den fina affären All rummet.

När vi kom hem planterade jag blommorna och sådde morötter, sallad och ärtor i pallkrage. Fredrik gjorde hål för stolparna till staketet. Nu har vi precis käkat lite tacos. Vi har bestämt oss för att hinna lite mer idag, vi ska måla tak i Edvins rum. Det måste bli färdigt snart, känns det som.

Kram!

Gårdsskylt

Bild:www.weteran.se

Vilken fin dag det verkar bli :-) Idag blir det en tur till plantskolan och sedan lite målning och uppsättning av staket. I förrgår beställde jag en gårdsskylt, från Westerån. Det är fint att ha tycker jag och sedan markerar det ju lite att det är någon som bor här. Jag fick mail om att skylten skulle ta en vecka att tillverka ungefär så den är ju här snart!

fredag 20 maj 2011

Soft fredag :-)

Staketet som sedan ska målas.

"Lilla mannen"

Fredag igen , hur gick det till? Veckorna går så snabbt, vi konstaterade idag att det är 13 skoldagar kvar! Snart är det sommarlov och mina fina elever slutar första klass, de har blivit så stora och duktiga.

Efter jobbet åkte jag ner på stan, jag fixade en konfirmationspresent till min systerdotter och så blev det en fika och lite snack med min handbollskompis :-) Gymmade lite och hämtade ett paket med tröja och keps till Edvin. Nu håller vi på med staketet (eller mest Fredrik) och sedan blir det en power walk. Skönt helt enkelt!

Kram!

torsdag 19 maj 2011

Öppet hus gånger 2


Allt på en gång blev det idag :-) Först arbetade jag med det kommande nybygget av skolan och lite praktiska problem som att det ska göras rastvaktsschema osv. Inga lektioner idag alltså. Men vi har haft öppet hus på eftermiddagen, fritids och skola och där var jag med. Det var jättetrevligt, eleverna spelade upp en teater, sjöng och så var det några som uppträdde med dans. Sedan blev det fika också :-) Jag stannade till 16.30, sedan var det bara hem och hämta alla barn och man. Klockan 17.30 började det öppet hus för Melker och Vilgot.

Först såg vi en dockteater hos Vilgot och sen blev det sångstund i Melkers klass. Efter det fick vi gå runt och kika på allt fint barnen gjort, köpa lotter och käka korv (inte jag dock). Jag smet iväg lite tidigare och åkte ner till gymmet, skönt! En intensiv men rolig dag :-)

Kram!

onsdag 18 maj 2011

*glad*


Idag blev det jobb, har känt mig lite sliten men det har gått bra. Vi har haft en rolig dag idag, mina elever är så gulliga :-) Fick positiv feedback och uppmuntran idag också, det betyder mycket och gör att jag känner *f*n* jag är ju bra på det här! Sånt behövs, det har iaf gjort mig glad idag och framöver. Efter eleverna gått hem arbetade vi med kvalitetsredovisningen. Det gick kanonbra, skönt. Vi arbetade fram till 17.00, sedan var det bara att slänga sig i bilen för att åka till Vilgots fotbollsträning. Grabbarna är kanongrymma, de lirar verkligen boll! En bra dag helt enkelt....

Kram!


tisdag 17 maj 2011

Väldoft

Den söta vasen hittade jag på loppis.

Jag känner mig bättre nu, skönt! Har iof inte tagit febern men jag jobbar i morgon. Står inte ut med att vara hemma, ha ha. Nu i kväll har jag vågat mig ut på en promenad med man och hundar. Passade på att plocka med lite syrener in. De doftar ju så ljuvligt. Satte i flera vaser, fint som snus :-) Men blommar de inte tidigt? Jag kommer ihåg när jag var liten, då blommade syrenerna lagom till skolavslutningen. Det är ju en månad kvar till den...kanske har med växthuseffekten att göra, vad vet jag. Nu slappa framför TV:n.

Kram!

Vila

Hade fortfarande lite feber i morse. Det fick bli en vilodag hemma så hoppas jag kunna jobba i morgon. Miranda håller mig sällskap i sängen :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 16 maj 2011

*Suck*

Våra kastanjeträd blommar vackert nu.

Vaknade med feber i morse och jag känner mig hängig fortfarande. Hoppas att jag är frisk till i morgon, det är verkligen trist att vara sjuk. Det finns så mycket att göra och jag orkar ingenting....blä! Det är bara att försöka vila....


känner mig hängig

- Posted using BlogPress from my iPhone

Feber

Vaknade med feber. Får vara hemma och krya mig idag :-(


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 15 maj 2011

Rabarberkaka


Har gjort en god rabarberkaka nu i kväll :-) Recept:

Rabarberkaka
250g rabarber
2 msk potatismjöl
150g margarin
3 ägg
3dl socker
50g finhackad mandel
2 1/2 dl vetemjöl
1tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa formen. Rensa rabarberna och skär i små bitar. Blanda med potatismjöl. Smält margarin och låt svalna. Vispa ägg och socker, vispa ner det avsvalnande margarinet.
Bland mandel, mjöl och bakpulver. Tillsätt i degblandningen. Rör ner rabarberna sist.
50 min i ugnen. Täck ev med folie.

Staket



Dagen idag har tillbringats i Katrineholm till stor del. Det har varit tävlingskonferens med Mellansvenska handbollförbundet. Det har varit en okej dag, alltid kul att träffa andra "handbollsnördar" ;-)

Under tiden jag har varit i Katrinholm så har Fredrik varit och köpt stolpar och brädor till staketet som ska upp. Nu har han lagt ut stolparna där de ska vara. Det är rejäla stolp och rejäla brädor, allt ska målas med falu rödfärg sedan. Jag tror att det blir kanon bra. Det ska vara två liggande brädor och knappt 2,5 meter mellan stolparna. Nu har vi saker att göra både ute och inne.... :-)

Kram!

lördag 14 maj 2011

Fullspäckad dag!


Vilken dag det har varit. Den började ganska tidigt med att Vilgot och jag åkte för att spela sammandrag i fotbollen. Det var grabbarnas första matcher och de var superduktiga. Alla kämpade och gjorde sitt bästa. Efter detta skjutsade jag Vilgot på kalas och åkte hem för att hämta Melkers matchkläder. Vid 14 hade han seriematch i fotbollen. Det var en jämn och hård match som slutade oavgjort. Tyvärr fick Melker en riktigt tryckare och ramlade lite illa. Han slog i huvudet och knyckte nacken. Inget mer spel och så hem och vila.

Bild: www.kr3ativ.se

Han piggade på sig som tur var (har lite ont fortfarande). För nu i kväll har vi varit i Cloetta center och sett Tony Hawk åka skateboard. Han var grym, satte en 900!! Även de andra skateåkarna som var där var grymma. Sedan var de två Japanska bröder som åkte inlines i rampen, imponerande :-)

Nu ska jag sova snart för i morgon ska jag till Katrineholm med handbollen. Ha det bäst!

fredag 13 maj 2011

Köksvägg


Vi har ju så smått börjat ta tag i köket. Beslutet är att vi gör ordning en del av köket i taget. Första delen blir där spisen och kyl/frysen ska stå. Fredrik håller på att ta fram träväggen, den är jättefin tycker jag. Det är ett ihopplock av brädor, men det gör inget. Allt ska slipas och målas vitt, förr gjorde man ju ofta så att man återanvände brädor från andra ställen. Vi ska inte ha kakel i köket utan vi ska ha träväggar, vid spisen ska vi dock ha någon form av skydd. Där diskhon ska vara är det ju ett fönster ovanför så där behövs inget kakel heller. Jag tror att det blir kanonbra.

Kram!

Ledig fredag

Lilla skrutten.

Idag har jag varit ledig från jobbet för att vara med Edvin i skolan. Jag hade tur för idag skulle de åka iväg till "skolskogen". Vi hade en jätteskön dag i skogen med tipspromenad, grillning m.m. Något annat som var roligt var att en av lärarna som var med hade jag som lärare. Han var min matte och kemilärare på högstadiet, han kom ihåg mig ha ha :-)

På eftermiddagen åkte jag in och tränade, skönt! Nu ska vi grilla och sedan ska jag ut på power walk. Kul att Sverige spelar VM-final i hockey!

torsdag 12 maj 2011

Torsdag


Ut i skogen ska vi gå....

Redan torsdag och i morgon är jag ledig :-) Jag ska följa med Edvin till skolan och de ska åka iväg till sin "skolskog". Det ska bli roligt, en dag i skogen....he he. Nää det blir nog bra, hoppas på bra väder. Vi har laddat med god matsäck i alla fall.


Idag efter jobbet hade jag planerat för att gymma lite, men jag har känt mig lite hängig idag så jag hoppade över det. Ont i halsen och huvudet har jag, vill inte bli sjuk......Istället åkte vi en sväng till Ikano-huset när Melker var på fotbollsträning. Vi köpte varsin mobil till Vilgot och Melker, Samsung galaxy mini blev det. Sedan fick jag ett par skor, tack Fredrik :-) och så lite goda praliner från Kahls. Nu är det hockey på TV, jippie!

Kram!

onsdag 11 maj 2011

Fotbollsutbilding

Min lilla fotbollskille.

Efter en ganska ansträngande dag på jobbet, så avslutades den kanonkul. Jag och mina tränarkollegor i p-03 har varit på tränarutbildning. Den var verkligen kanonbra och jag fick många tips, idéer och aha-upplevelser. Det är så roligt när man känner att: nu vill jag bara sätta igång med det här, så kul!!!! Alla ledare blev så taggade :-)

Nu ska jag se på hockeyn. Sverige leder just nu över Tyskland, shit det känns bra just nu :-)

@works

Kaffe på jobbet. Idag arbetar jag med byggruppen.


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 10 maj 2011

Lianer

Melker gungar.

Jag fick några gamla lianer som tagits ner på jobbet. Vaktis skulle slänga dom så jag tog hem dom. Vi hängde dom i de jättehöga kastanjeträden utanför huset. Grabbarna är överlyckliga, de har hur kul som helst med dom :-)

Skön dag.



Idag har vi haft en skön dag i skolan, 2 av 3 lektioner har vi varit ute. På den första lektionen hade vi matte ute, dubbelt och hälften. Andra lektionen gick vi till skogen och kollade in "våra" träd och tredje lektionen så sådde vi smörgåskrasse :-) En skön dag helt enkelt.

Efter jobbet åkte jag till frissan. Jag passade på att ta ett till hål i örat när jag ändå var där (högt upp). Det gjorde bara lite ont, ha ha. Nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem, han hämtar Melker på fotbollsträning, så att vi kan ta en power walk.

Kram!

Hos frisören

Sitter hos frisören och väntar på att det ska bli min tur


- Posted using BlogPress from my iPhone

måndag 9 maj 2011

Fram och tillbaka.

Den här fina skålen (Hannibal, Gustafsberg) har jag köpt på den lokala loppisen.

Vilken "hattig" eftermiddag det blev idag. Jag åkte från jobbet direkt när eleverna slutat för att hinna på utvecklingssamtal med Edvin. När det var färdigt skjutsade jag hem alla grabbar och slängde i mig lite mellis. Efter det åkte jag tillbaka till jobbet för ett viktigt möte. När det var klart var det bara att styra bilen mot Vilgots fotbollsträning. Träning gick kanonbra, alla grabbar är så duktiga.

På vägen hem skulle jag hämta upp Edvin hos en kompis men glömde det. Det var bara att sätta sig i bilen och åka och hämta honom :-) *Pust* nu är jag lite lätt trött kan man säga. Har en hög med tvätt som ropar på mig, men..........

Kram!

På jobbet.

Arbetsdagen börjar om 3 minuter. Sitter. Och njuter av en kopp kaffe, bra start. Första lektionen ska vi låna böcker i Bokbussen :-)
Ha en fin dag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 8 maj 2011

Båttur

En spegelblank Svartå.

Grabbarna trivs.

Efter Melkers fotbollsmatch åkte jag till min tränarkollega i fotbollen (Vilgots lag). Vi planerade lite träningar och sammandrag som komma skall. När jag pysslade med det, så tog Fredrik och grabbarna en tur med båten. Båten var ett bra köp, killarna gillar det (och pappan också). Extra härligt när det är så fint väder. Hoppas att det fina vädret är här för att stanna.

Kram!

Fotboll

Nu är vi på fotboll. Melkers lag spelar match. Miranda är med och hejar :-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Köket


Hej där!

Känner mig lite sliten idag, har haft huvudvärk sedan jag vaknade. Det har inte gått över men det känns lite bättre. Får hoppas att jag slipper migrän. Idag har Fredrik röjt lite i köket. Vi bar ut det sista av den gamla skolugnen. Bakom de gamla perstorpsplattorna på väggen satt masonit och bakom den träpanel :-) Nu är det "bara" att börja riva i köket, trägolvet ska fram och masonit mm ska ner från väggarna. Det känns bra att vi har satt igång med köket, det ska bli roligt att göra fint där.

Kram!

lördag 7 maj 2011

En liten guldgruva :-)



Vinden på vårat hus har visat sig vara en liten guldgruva. Idag var jag där uppe och kollade runt lite. Jag hittade en jättefin gammal dörr och ett gammalt fönster. Sådana är ju jättefint att ha som inredning. Dörren hamnade i sovrummet för tillfället och fönstret vet jag inte riktigt var jag ska ställa. Vi får se.... Nu är vi hemma efter grillning och servering av hamburgare och korv till ca 25 hungriga fotbollsspelare. Fredrik försöker montera ner den stora ugnen (inte klart än) och jag kollar lite på SM-finalen i handboll (ha ha, jag slappar han jobbar)

Kram!

På träningsläger

Nu är vi på fina Stjärnvallen Melkers fotbollslag har träningsläger. Vi är ansvariga för kvällsmaten. Det blir grillade hamburgare.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Lyxfika

Vi fikar på lyxmackor :-) uppe på kullen. Under oss ligger en vikingahövding begravd, sägs det.....


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 6 maj 2011

Ett litet fynd :-)


Fredag igen, det känns välkommet. Efter jobbet blev det en tur till gymmet, där körde jag ett hårt pass och solade efteråt. Fredagar på gymmet är bäst, väldigt avkopplande i slutet på arbetsveckan. När jag kom hem så gick vi ut på en power walk, det är så fint väder igen. Hurra!

Fredrik gick upp en sväng på vinden. Där hittade han en gammal annonssida för veckotidningar. Det är från 1918, man kan bland annat beställa "Veckojournalen". "Sveriges elegantaste, vackraste och bäst illustrerade vecko-tidning" ha ha. Så roligt, vilket språk man använde på den tiden. Nu blir det "Så ska det låta".

Kram!

torsdag 5 maj 2011

Stilltje

Den här fina pigtittaren köpte jag på loppisen som ligger nära oss.

Just nu är det stilltje när det gäller målande och annat i huset. Oljan tog slut hastigt och lustigt så Fredrik har ägnat tiden åt att konvertera oljepannan till pellets. Nu är det färdigt och vi har det varmt och skönt här i huset igen. Jag har (som vanligt) haft fullt upp på jobbet. Idag har jag ägnat eftermiddagen och delar av kvällen åt att sätta ihop månadsbrevet vi skickar ut till föräldrar. De skulle sättas ihop 8 olika! Jag trodde att jag var färdig vid 18.00 men då försvann två så det var bara att börja om. Nu slappa i soffan och lite kaffe!

Kram!


onsdag 4 maj 2011

Tankar..

Ett av de nya skåpen har hamnat i sovrummet.

Dagen idag har bestått av matematiklektioner i halvklass och så planering i arbetslaget. Vi pratade om "dubblor" idag, ex 1+1, 2+2, 3+3 osv. Barnen var så duktiga, som vanligt :-) Efter skolans slut begav vi oss till en gymnasieskola inne i stan för implementering av de nya läroplanerna (Lgr11).

När man läser de nya läroplanerna och kunskapskraven i alla ämnen så är man glad att man har barn som hänger med i skolan och är födda hyfsat tidigt på året. Kraven när barnen slutar 3:an är väldigt tydliga och ganska höga. Man undrar ju hur det kommer bli för de elever som inte riktigt hänger med eller är "små". Barn är ju olika mogna när de börjar skolan. Kommer konsekvenserna bli att fler kommer att gå om? Inte vet jag... Jag tycker att det är bra att det är tydliga kunskapskrav och tydlighet för läraren vad man ska arbeta med. Men som sagt, det gäller att alla elever är med på tåget.....

Kram!

tisdag 3 maj 2011

Muséet idag :-)

Länsmuséet i Linköping.
Bild:www.sverigesradio.se

Burr vad kallt det har blivit, idag har det tom snöat! Man undrar ju, hallå det är maj!!!! :-) Hur som helst så har jag och Christina varit med klassen på muséet idag. Vi tog bussen in till Linköping för att se utställningen "Ingenting försvinner", den handlade om att vi måste vara rädda om naturen, konsumtion osv. Barnen var väldigt fascinerade och vi fröknar med ;-) Jag fick tex lära mig att det finns något som heter "tvättnötter" från Indien. Dessa använder man istället för tvättmedel, mycket miljövänligt.

På sista lektionen idag började vi med ett nytt tema, odla. Vi sådde dekorationsgräs, barnen var så duktiga. Vi hade jätteskoj, nu hoppas vi att sådden tar sig. I kväll är det föräldramöte i Vilgots klass, jag är med i fikagruppen och har ansvar för att ta med servetter och kaffemuggar.

Kram!

måndag 2 maj 2011

Mycket nu...


Vilken dag det har varit *suck*. Idag var det sista tillfället på min matematikkurs så förmiddagen tillbringade jag på universitetet. Förvisso intressant men det är så mycket på jobbet, man behöver vara där.... Hur som helst så hann jag var på jobbet ett tag och planera lite, skönt!

Hängslen var svårt att få tag i.

Efter jobbet var det bara hem och laga mat. Sedan stack Vilgot och jag iväg på fotbollsträning. Jag är ju en av tränarna i laget, jättekul :-) Hann dock inte vara så mycket tränare för barnen, jag fick hålla i föräldramötet ;-) Men på onsdag kör vi hårt! Efter träningen fick jag släppa av Vilgot hemma och sedan sticka vidare till Ikano-huset. Imorgon ska Melker ha "gammeldags" skoldag och på onsdag är det Vilgots tur. Jag var tvungen att hitta ett par hängslen. Efter letande i ALLA! barnaffärer hittade jag ett par svarta på MQ:s herravdelning! Nu ska jag bara slappa.

Kram!

söndag 1 maj 2011

Sötaste skorna :-)




Idag spelade Melker och hans klass final i skolhandbollen. De gjorde en kanonbra insats och vann guldet! Killarna var så glada efteråt och vi coacher också ;-) Efter handbollen åkte vi till min pappa. Han fyller år i morgon så vi var bjudna på mat och fika, allt var supergott så nu är man mätt.


I en liten ask.....


...låg en liten påse....

...och i påsen, de gulligaste ballerinaskorna.

Igår när vi var i Vadstena smet jag in i en fin butik (vet inte vad den heter). Där hittade jag de sötaste skorna. Urgulliga ballerinaskor, som också är lätta att ta med sig. Vi köpte ju två skåp också. Fredrik åkte tillbaka med släpkärran igår så nu är de här hemma. Ett fick plats i sovrummet och ett i vardagsrummet/matrummet. Jag ska ta kort så får ni se hur det blev. Nu ska jag åka till gymmet en sväng. I morgon är det jobb igen.... :-)

Kram!