torsdag 3 mars 2011

Mycket nu!

Den här tapeten ska Melker ha, kommer från photowall.se

Nästa vecka börjar jag med mina utvecklingssamtal. Så nu är det mycket jobb med att samla in material så jag kan skriva omdömen och IUP:er. De kommande 4 veckorna kommer bli intensiva. Jag vill ha mina samtal tidigt för att man ska kunna ha tid på sig innan sommaren att arbeta med det eleven ska utveckla.

Här hemma har vi fått fönstren putsade av en städerska idag, kanonskönt! Hon kommer i morgon med och då ska hon även städa på vissa ställen i huset. Jag ska försöka måla lite nu i kväll, om jag orkar.... Fredrik håller på att måla Melkers tak. När det är färdigt kan vi tapetsera väggen och sedan måla golvet. Skulle vara skönt att bli helt färdig med ett rum till. Vilgot är iaf helnöjd med sitt rum, han gillar att det finns ett "tänk" och att det inte bara är ett hopplock. Jag ska visa bilder, men måste ladda kameran bara ;-)

Kram!

2 kommentarer:

  1. Lät underbart att få alla fönster putsade av någon annan!:)
    Kul att Vilgot trivs i sitt nya rum! Önskar att vi hade ett bättre tänk i barnens rum. Sonens rum är bättre genomtänkt än dotterns. Får bli ett röj där inne när vi varit i fjällen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men så lyxigt att få fönstren putsade av ngn annan. Vilken otroligt cool tapet!

    SvaraRadera