tisdag 28 februari 2012

Tisdag


Ja, vad ska jag säga. Är lite mycket nu.... Har gymmat idag iaf och det var skönt.

måndag 27 februari 2012

Måndag

Det var svårt att hålla sig för skratt idag.

Första arbetsdagen efter sportlovet. Det var så roligt att träffa alla fina barn igen :-) Idag har vi börjat med Drama. Det är Kulturskolan som kommer till oss, nu har vi haft bild och dans så det var dags för Drama. Det är så roligt :-) Annars har jag funderat lite över hur en del tänker, fick många anledningar till att fundera över detta idag på eftermiddagen. Kan konstatera att alla inte tänker som mig ;-)

söndag 26 februari 2012

Lite off

Känns lite såhär idag.

Segt idag efter en rolig kväll med fina vännerna igår, mycket skratt blev det :-) Har inte gjort något vettigt idag, jo jag har rättat matteböcker och planerat lite mattelektioner. Annars har jag bara slappat, lovet är slut i morgon. Nu kommer det gå i 190 fram till påsklovet, alla utv.samtal kommer ligga from v.12 och framåt. Mycket förberedelser inför dom, kommer bli många sen kvällar att se fram emot.

lördag 25 februari 2012

Lördag


Undrar om städningen blir roligare om man har sådana här kläder?

Idag ska vi ha ett lite försenat kalas för Melker och min systers flicka Josefine. Hela släkten kommer hit vid 14, det blir bullar, kakor och tårta. Melker längtar, han har önskat sig pengar. Vet inte vad han har bestämt att han vill köpa :-) En bra sak med kalas är att det blir städat i hela huset, det är det nu. Ha en fin lördag!

fredag 24 februari 2012

Rojalist?

Kostar en jädra massa pengar.

Nej, jag är verkligen inte ett fan av kungahuset. Kan inte förstå att folk är helt uppskruvade över den kungliga bebisen *suck*. Jag hoppas att Sverige blir en republik, "Ett statsöverhuvud skall tillsättas genom lag, och ej genom samlag."//Vilhelm Moberg.

torsdag 23 februari 2012

Gävle




Nu är Edvin och jag i Gävle hos min farbror. Vi kom upp igår. E4:an var glashal så det gick långsamt att åka. När vi kom fram käkade vi lite och sedan tog vi skidorna och åkte till Hemlingby. Där åkte vi 11km, jättekul och jobbigt :-) idag vaknade både Edvin och jag med halsont. Inga skidor idag utan på fm har vi varit på Järnvägsmuseet. Det var spännande. Nu ska vi snart ner på stan och ikväll blir det hockey Brynäs-HV71.


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 21 februari 2012

Tisdag


Funderar på nästa tatuering. Jag vill ha stjärnor ovanför rumpan. Några lite större, eller blandade storlekar hmmm.... Vad är snyggast?

Ingen migrän idag, skönt! På förmiddagen har vi varit på Tassarnas Trim med hundarna, de fick sina klor klippta. Ikväll ska vi på hockey, LHC-Brynäs. Får nog hålla på lHC, de behöver poäng. Annars är ju Brynäs laget i mitt hjärta. I morgon åker Edvin och jag upp till min farbror i Gävle. Vi ska åka längdskidor, gå på hockey och såklart umgås med farbror och hans familj. Det ska bli skönt att komma iväg lite. 
Kram!

måndag 20 februari 2012

Trist start

Sol och värme skulle vara skönt  nu, I need it!


Mitt lov började som det brukar börja när jag har lov. Jag vaknade med migrän :-( Det blev en dag i sängen med en kudde över huvudet.  Det som var planerat idag får bli av i morgon. I morgon måste jag packa lite också, på onsdag åker Edvin och jag till min farbror i Gävle. Vi ska åka längdskidor och se på hockey :-) Vilgot har varit på sportlovshockey idag, han var mycket nöjd efter 11!!! timmar i ishallen. Melker ska ju också gå, men han var sjuk idag tyvärr. Vi får se hur han mår i morgon.

Kram!

söndag 19 februari 2012

Sommarhockey

Hockey, det bästa som finns :-)


Idag har jag anmält Melker och Vilgot till LHC:s sommarhockeyskola. Usch det är jättedyrt (ex antal tusenlappar per barn). Men de ska få gå i år. Vilgot får också med sig en av sina bästa kompisar, blir nog en härlig vecka. Det här med sport kostar en hel del när man har tre barn. Edvin spelar handboll och så har han hästen, Melker spelar hockey (fotbollen vill han sluta med) och Vilgot spelar hockey och fotboll. Det blir många tusenlappar om året i medlemsavgifter, cupavgifter, utrustning med mera. I hockeyn har det också blivit en del hotellnätter när Melker varit iväg på cup, vill inte ens tänka på hur mycket pengar man lägger. Det är väl bara säga att de inte får hålla på kanske en del tycker. Det skulle jag aldrig säga till mina barn. jag tycker att det är oerhört viktigt att de har fritidsaktiviteter.

Hockey och lite fel.

LHC:s ungdomslag är bättre än A-laget.

Vaknade på fel sida idag, vet inte varför. Var irriterad och hade huvudvärk, känns lite bättre nu iaf. Melker har spelat hockeymatch idag med. Hans lag mötte den andra gruppen 01:or i LHC. Melkers lag gjorde en kanonmatch och vann med 10-4, kul! Vi satt i sekretariatet, det gick bra :-) Snart kommer fina vännerna och sen gymmet.

Ha det bäst!

lördag 18 februari 2012

Lördag

Vaknade med ont, ont i ryggen, armen och axeln :-( Hoppas det går över snarast. Idag har vi varit i  Finspång, Melkers hockeylag mötte Finspång i en bra match. LHC avgick med segern 9-3, kul :-) På väg hem blev jag åksjuk och fick migrän, det var bara att krypa ner och ta tabletter. Nu känns det bättre. I kväll blir det Gladiatorerna och sedan sova tidigt tror jag, i morgon är det hockey igen.

fredag 17 februari 2012

Ännu mer blå.

Skit att jag alltid slår mig ;-)

Efter dagens skridskodag kan jag stoltsera med ännu fler blåmärken än de på tårna. Jag ramlade efter en stoppsladd för att undvika att typ döda ett barn (köra över). Ramlade baklänges och slog i armbågen, ryggen (ovanför rumpan) och axeln. Tur jag hade hjälm. Jag får bara ondare och ondare :-( Varför händer allt mig? Får sitta still i soffan o äta popcorn så kanske det blir bättre.

torsdag 16 februari 2012

Blå tå.


Idag var det sista "arbetsdagen" för eleverna innan sportlovet. I morgon har hela skolan sin årliga skridskodag, det ska bli skoj. Jag hoppas jag får på mig skridskorna bara, har sjukt ont i tårna. Sista timmen idag hade vi disco för eleverna, vi dansade, lekte lekar och käkade popcorn, mysigt :-) Det var under en av lekarna som jag blev skadad. Vi lekte den där leken när man har ett snöre med ballong knuten runt benet, sen ska man försöka smälla varandras ballonger. Min kollega satsade med full kraft mot min ballong och stämplade mig rakt över foten, hon hade högklackade stövlar på sig :-( Det gjorde sjukt ont, jag höll på att nita henne, ha ha. Nu är det högläge som gäller.

onsdag 15 februari 2012

Onsdag

Inte jätteglad idag.

Låååång dag idag *suck*. Arg har jag varit idag med, usch gillar inte att vara en arg och irriterad fröken. Det var befogat idag, tyvärr. Men men vi får hoppas att jag slipper vara det fler gånger. Annars har vi pratat om vattnets kretslopp idag, eleverna är så intresserade. Det är verkligen superkul att diskutera med dom. En helt urballad arbetslagsplanering har vi också hunnit med, ha ha. Det var rätt skönt att få skratta lite :-) Nu är jag trött och slappar i soffan.

tisdag 14 februari 2012

Melker 11 år.

Idag fyller vår mellanpojke 11 år. Melker är en hockeykille som alltid vill ha något på gång. Han vill gärna att det ska hända saker, är ofta med kompisar (helst varje dag), han är en liten plugghäst, han har världens kortaste stubin (från mig kanske, ha ha), älskar att handla kläder (ärvt av mig med, he he), kan inte vara utan sin lillebror, tycker illa om orättvisor, helt enkelt världens bästa och finaste kille :-) Melker är den av våra grabbar som råkat ut för flest grejer, han var allergisk mot mjökprotein fram till han var 4 år, han hade ständiga öroninflammationer när han var liten, han fick lunginflammation efter vattkopporna, spräckte ögonbrynet på gåvagnen och opererades för brusten blindtarm i höstas, en liten otursgubbe. 

Kram till min fina Melker!

måndag 13 februari 2012

Måndag


Kakburk att bli glad av finns hos Countrystyle.

Dansuppvisning av de bästa kidsen stod på schemat idag. Skolan båda förskoleklasser var inbjudna som publik. Barnen var så pirriga och nervösa innan, men de var så duktiga när de visade upp 2 olika danser. Yvonne (lärare i andra 2.an) och jag var så stolta :-) Efter sportlovet fortsätter äventyret med Kulturskolan, då ska vi ha drama i 6 veckor, spännande! Efter jobbet skjutsade jag Edvin till handbollsträningen. Själv åkte jag ner till mitt andra hem, gymmet. Det blev 40 min power walk på löpbandet och som avslutning 20 min löpning, svettigt värre :-)

Kram!

söndag 12 februari 2012

Klättring och hockey


Lilla målvakten :-)


Jag 14 meter upp!

En fartfylld söndag går mot sitt slut. Vi började dagen med att Vilgot och LHC-03 spelade cup i Stångebro. Vilgot var målvakt, första gången i match. Han var jätteduktig, kul att se :-) Efter andra matchen var det full fart och byta om. Vi var bjudna på "klätterkalas av kompisarna. Vi fick pröva på att klättra klättervägg. Det var jätteroligt. Grabbarna var som klätterapor, tom jag klättrade. Jag lyckades ta mig ända upp, 14 meter!! Det var jätteläskigt, men roligt att man fixade det :-) Nu är det Tre Kronor- Finland på TV och sedan gymmet.

lördag 11 februari 2012

BIO

Efter all städning och inläggande av tvätt så ska det bli kul att gå på bio. Det är jag, Melker och Vilgot som ska se Mästerkatten, den är säkert kanonbra :-) Jag har gymmat idag också. Är inne i en "träna stenhårt varje dag" period just nu. Idag blev det 1 timme på löpbandet och magövningar.

Lördag

Vilgot är inspirerad av morgonens störtlopp på TV.

Usch är fortfarande trött och seg. Dagen idag består av att lägga in tvätt och städa, blä :-( Hoppas ni ska göra nåt kul.

onsdag 8 februari 2012

Onsdag

Mysfika med finaste Vilgot.


Kulig dag i skolan, vi har experimenterat. Kollat vad som löser sig och inte löser sig i vatten, spännande :-) Möte på eftermiddagen, det var intressant och kändes bra. Efter jobbet åkte jag snabbt hem, slängde i mig lite käk och sedan skulle Edvin skjutsas till handbollsträning. Jag tog med mig Vilgot, så när Edvin tränade åkte vi ner på stan för en mysfika. Vi köpte också nya innegympaskor åt honom, ett par riktigt coola ;-) 

Kram!

tisdag 7 februari 2012

Simhallen

Kallt är det ;-)

Oj, oj, oj vad roligt vi hade i simhallen idag. Alla elever var så duktiga och skötte sig exemplariskt :-) Jag badade ju, så jag passade på att hoppa, dyka, bomba, skvätta vatten osv, he he. Men så trött man blir efteråt, nu är jag jättetrött och seg. En toppendag blev det iaf :-)

måndag 6 februari 2012

Seg måndag.

Cool tisha är hemklickad, hittad på Junkyard.

Är inte alla måndagar det iof. Vi hade ett låååångt lagledarmöte idag också, från 12.15-15.45. Dansat har vi gjort idag också, med Kulturskolan, eleverna är så duktiga. Nästa måndag ska de visa för 6-åringarna, ska bli kul. Efter jobbet åkte vi en sväng till stan, jag bytte ett par jeans. Sedan käkade vi på Taco bar och efter det åkte vi och tittade på Edvin. Han och hans handbollslag spelade träningsmatch mot tjejerna som är ett år äldre från samma förening. Det blev sent så vi kom hem nyss, typ vid 21. Nu slappa och ladda för en dag i simhallen med 50 ungar i morgon ;-)

söndag 5 februari 2012

Sportdag

Idag har vi ägnat dagen åt sport. Vilgot har varit på extra hockeyträning. Melker och hans hockeylag spelade match mot Mjölby de vann med 7-5, kul! Efter den matchen åkte Edvin och jag in till stan för att heja fram hans  handbollslag i match mot Katrineholm. De ordinarie domarna dök aldrig upp så jag fick frågan om jag kunde vara domare, ha ha. Det blev jag och Tobbe (en av tränarna) som var domare, det gick hyfsat bra tror jag... Det är svårt att vara handbollsdomare, mycket regler att hålla reda på. Men det var kul! Har hunnit gymma lite också :-) Nu slappa och ladda för en ny jobbvecka.

lördag 4 februari 2012

Mello?




Vi vågar vägra melodifestivalen. Istället ser vi på Gladiatorerna.
- Posted using BlogPress from my iPad

Lördag igen!

Gårdagen var både bra och dålig. Jag vaknade med migrän och kom inte ur sängen. Det vara bara att sjukanmäla sig, trist :-( Jag hatar att vara hemma. Huvudvärken blev bättre framåt eftermiddagen, tur det. Vid fyra hämtade jag och Vilgot min syster och hennes två minsta döttrar. Vi åkte ner på stan för att käka lite kebab och sedan begav oss till Cloetta center. Min mamma hade fixat biljetter till Disney on ice, det var ok. Vilgot tyckte att det var lite väl många prinsessor ;-) Efter Disney mötte jag upp fina vänner på Strandgatans bowling, det blev en härlig kväll med många skratt.

I morse gick jag upp tidigt, skjutsa Edvin på handbollsträning och gymma själv. I eftermiddag blir det nog en sväng till syster :-)

torsdag 2 februari 2012

Torsdag


@ the gym

Vi fick beröm!! av Skolinspektionen igår. De tyckte att vi hade en bra skola, kunniga och pålästa lärare och trevliga elever. :-) idag har vi haft en bra dag, vi har bland annat haft matteprov. Jag hann även med en del saker som jag inte hunnit med förut, skönt! Efter jobbet åkte jag till gymmet. Det blev 1 1/2 timmes träning och sedan solade jag. Jag älskar verkligen att träna, är beroende av det.

- Posted using BlogPress from my iPad

onsdag 1 februari 2012

Onsdag





Idag har vi haft skolinspektionen på besök. Jag tror det gick bra, det kändes bra iaf. Sedan är det ju så att man bara får veta det som inte är bra när rapporten kommer. Får hålla tummarna för att det är så lite som möjligt. På vår arbetslagstäff idag pratade vi om och tittade på massor nya blanketter som vi ska fylla i. Det känns som om man skulle behöva en personlig sekreterare för att det är så mycket som ska dokumenteras.....


- Posted using BlogPress from my iPad